springe direkt zum inhalt


Rezervor special după dimensiune

ratiotherm este expertul în colectarea, stocarea şi distribuirea căldurii din orice surse de energie.

Mărimea rezervorului şi cantitatea de căldură, adică mărimea vitezei debitului joacă un rol subordonat, atât pe partea de încărcare, cât şi pe cea de descărcare.

Rezultă astfel un număr mare de produse speciale pe bază de proiect, însă care depind de aceleaşi baze tehnice şi de filozofia ratiotherm (inside ratiotherm logic).

 

 

München 6 milioane de litri

Text presă "Solar, eolian & căldură"

În cadrul unui studiu de planificare preliminară a fost dezvoltat pentru München capitala landului un concept de instalaţie solară de încălzire cu rezervor sezonal.

Cu ajutorul acestuia se alimentează o parte din zona planificată de construcţii noi în apropierea parcului Olympia am Ackermannbogen

În zona de furnizare selectată a fost prevăzut la construirea cartierului rezidenţial cu o suprafaţă brută de 26.600 m² o metodă de construcţie cu un consum de energie redus.

Necesarul de căldură total pentru încălzire, ....

Crailsheim 100.000 litri

Compania de utilităţi publice Crailsheim planifică construirea unui rezervor tampon cu o capacitate de 100 m³ de apă. Proiectul este susţinut în cadrul proiectului de dezvoltare federală
„Solarthermie 2000 Plus“ . Rezervorul are ....

 

 

 

Olanda 310.000 litri

Firma van der Hoeven greenhoesebuilders bv proiectează şi produce sere industriale cu suprafeţe de 10.000 până la 40.000 m².
Alimentarea cu energie pentru încălzirea acestui obiectiv se realizează cu ajutorul unei centrale pe gaz cu condensator în aval pentru valorificarea energetică a puterii calorice. În continuare ...