springe direkt zum inhalt


Produse

Rezervoarele de căldură de tipul OSKAR-10 sunt rezervoarele cu stratificare,  a căror utilizare este ideală  în orice sistem termic de apă caldă cu generatoare de căldură respectiv surse de căldură de orice fel. 

Aceste rezervoare combinate vă oferă un sistem de economisire a energiei consumate de centralele termice, ceea ce duce implicit la reducerea costurilor de încălzire.

Această separare hidraulică a generatoarelor de căldură şi sistemelor de consumatori în rezervoare cu stratificare şi grupe specializate de încărcare& descărcare permit o „reechipare“ simplă respectiv o adaptare exactă a sistemului dvs. de încălzire - indiferent de generatoarele de căldură şi consumatorii de căldură utilizaţi.
Mai mult

OSKAR este flexibil şi uşor de racordat

Funcţionarea rezervorului cu stratificare

Funcţionarea tehnicii de înmagazinare în straturi

Cu ajutorul acestei animaţii veţi afla mai multe detalii legate de modul de funcţionare al lui OSKAR.

OSKAR asigură independenţa

Produse speciale

Rezervorul cu stratificare şi rezervorul combinat din Bayern
la această oră până la 6 milioane de litri

Suntem experţi în tehnica de colectare în straturi, în Bavaria. Rezervoarele noastre termice sunt rezervoare combinate pentru stocarea căldurii diferitelor sisteme de  încălzire. Sistemele noastre sunt folosite de exemplu pentru aport suplimentar de căldură în cazul  încălzirii solare dar şi pentru încălzirea apei potabile.  Rezervoarele cu stratificare realizate în Bavaria le veţi regăsi în întreaga lume deoarece ratiotherm  este sinonimul pentru succes şi fiabilitate în domeniul tehnicii de stocare cu stratificare a energiei termice şi pentru aportul suplimentar de căldură în sistemele de încălzire solară.

Instalaţiile solare în combinaţie cu OSKAR realizeaza un sistem de încălzire care atinge valori optime de funcţionare.  

Cu ajutorul pompelor de căldură hibiride combinate cu  energia solară şi schimbătorul de căldură cu aer, ratiotherm obţine un  randament ridicat al întregului ansamblu.