springe direkt zum inhalt


ratiotherm - Wärme intelligent genutzt


Dezvoltarea modernă în construcţia instalaţiilor de încălzire depinde tot mai mult dacă se reuşeşte utilizarea optimă a surselor de energie alternativă (de ex. soare şi lemn) şi, suplimentar, ameliorarea randamentului generatoarelor de căldură clasice. Un sistem sigur pentru viitor combină avantajele diferitelor generatoare de căldură prin utilizarea oricărui tip de căldură în funcţie de scopul dorit. Potenţialul neexploatat până în prezent nu se regăseşte în câştigarea energiei, ci în stocarea inteligentă şi distribuirea eficientă a căldurii.

ratiotherm a prevăzut această dezvoltare de viitor şi a construit rezervorul termohidraulic din straturi. Un principiu pentru stocarea căldurii, care pune în umbră toate celelalte soluţii de pe piaţă. Rezervorul termohidraulic din straturi patentat funcţionează fără alte reglări, aparate sau piese supuse uzurii. Unic cu proprietăţile fizice ale apei.

 

Acest rezervor din straturi menajează arzătorul generatorului de căldură prin reducerea la minim a proceselor de pornire şi oprire. Se reduc noxele evacuate cu utilizarea suplimentară a energiei solare cu până la 70 %, cu premisa ca, în casă, să fie instalaţi consumatori de temperatură joasă (încălzire în pardoseală, calorifere de suprafaţă mare).

Tehnica de stocare inteligentă reprezintă viitorul instalaţiilor moderne de încălzire

 

Această tehnică poate fi utilizată, modificată şi poate integra orice tip de generatoare de căldură. Încălzirea modernă semnifică stocarea inteligentă pe viitor şi distribuirea logică a energiei termice. ratiotherm combină viziunea şi tehnica, asigură progres utilizabil pentru căldură şi dezvoltă concepte durabile pentru practică.

inside-ratiotherm-logic

 

ratiotherm este o marcă puternică pentru stocarea inteligentă şi distribuirea eficientă a căldurii. Fiecare produs care a beneficiat de KnowHow-ul ratiotherm primeşte logo-ul "inside-ratiotherm-logic".

Acest logo semnifică calitatea maximă şi tehnica de utilizare unitară a firmei "ratiotherm" şi reprezintă un criteriu de achiziţie major pentru fiecare utilizator resp. investitor.

 

Despre noi